Aplicació iEduca TokApp

L’Institut Pla de les Moreres ha posat en marxa un nou sistema de comunicacions amb les famílies a través de l’aplicació iEduca TokApp. És tracta d’un servei de missatgeria instantània, semblant a altres sistemes ja coneguts com el whatsapp, signal o telegram però aquest funciona a través de l’aplicació iEduca TokApp, molt coneguda entre la nostra comuniat educativa. És una aplicació gratuïta que la podeu descarregar des de Google Play.

Moltes famílies ja teniu instal·lada aquesta aplicació per fer el seguiment diari dels vostres fills i filles i ara us convidem i us encoratgem a aquells que encara no la teniu instal·lada que ho feu el més aviat possible. A través d’aquest sistema rebreu entre d’altres coses notificacions setmanals amb el resum de les incidències que hàgin pogut acumular els vostres fills i filles o avisos i recordatoris de la nostra activitat docent com ara excursions, teatres, xerrades, activitats de l’AMPA,…

Us adjuntem una guia per configurar pas a pas aquesta aplicació però en cas de dubte i/o problemes tècnics podeu contactar amb el centre.