Esport extraescolar 2021-2022

ACTIVITAT ESPORTIVA (PLA ESPORT-ESCOLA)

Des de l’Associació Esport-Escola us volem oferir, pel proper curs 2021/2022, la possibilitat que els vostres fills/es puguin realitzar pràctica esportiva no federada i impulsar així hàbits de vida saludables.

Aquesta oferta es fonamenta en la pràctica setmanal de bàsquet, futbol sala, tennis i/o dansa urbana amb la possibilitat de participar, si es dona el cas, en els jocs esportius escolars representant el nostre institut.

També s’oferirà un cop al mes, el penúltim dimecres de cada mes, una sortida a peu (marxa nòrdica) per l’entorn del nostre municipi.

És molt important que si esteu interessats empleneu el formulari d’inscripció adjunt amb totes les dades que se us demanen:

El pagament de les quotes cal realitzar-lo a través dels caixers automàtics o bé a través de banca electrònica al compte de l’Institut Pla de les Moreres (ES41 2100 0373 1502 0009 5431). És imprescindible que la primera quota en qualsevol dels seus formats (mensual, trimestral o anual) sigui abonada abans del 15 de setembre de 2021 indicant el nom complet de l’alumne així com el concepte (Esport Escolar)

ANGLÈS

Properament us informarem de la proposta de classes d’anglès adreçada als alumnes i que es portarà segurament a terme a Can Papasseït.