CLUB de LECTURA Adults

Si voleu formar part del Club de Lectura cal que us apunteu enviant un correu electrònic a l’adreça del centre: a8044168@xtec.cat
Cal que posseu a l’assumpte del correu INSCRIPCIÓ CLUB DE LECTURA i cal que al missatge ens informeu de:

  • El voste nom, cognoms i DNI
  • Telèfon i mail de contacte
  • Nom i cognoms dels vostre fill/a
  • Curs del vostre fill/a

CLUB DE LECTURA – Octubre 2022

El dimarts 25 d’octubre es va reprendre l’activitat del Club de lectura de mares, pares i professorat de l’institut Pla de les Moreres.

En aquesta primera sessió, el llibre comentat va ser Un hijo de l’Alejandro Palomas.

En Guille, un nen de 9 anys, creu en la màgia de la Mary Poppins. Aquesta màgia haurà de solucionar tots els seus problemes.

Des de la primera persona i a través de quatre personatges, anem endinsant-nos en la història i destriant, poc a poc, la veritat.

La sensibilitat de l’autor per explicar l’acceptació de la pèrdua d’un ésser estimat des de diferents punts de vista, el de l’adult i el de l’infant, ha estat el més destacat a l’hora de comentar la novel·la.

 

El proper 17 de gener de 2023 farem la segona trobada del club de lectura de professorat, mares i pares, i comentarem al novel·la “Nada” de Carmen Laforet.

CLUB DE LECTURA – gener 2023

El dimarts 17 de gener es va celebrar la segona sessió del Club de lectura d’Adults.
El llibre escollit, Nada, de l’escriptora barcelonina Carmen Laforet, va ser guardonat amb el primer Premi Nadal, l’any 1944.
L’Andrea arriba a Barcelona, en acabar la Guerra Civil Espanyola, per estudiar a la Universitat. Les seves il·lusions es faran miques quan entra a casa de l’àvia. Aquest pis del carrer Aribau simbolitza l’Espanya del moment, una societat gris i monòtona, empobrida pels estralls de la guerra. Un microcosmos on conviuen, la fam, la misèria, la violència i la bogeria.
Un retrat de la Barcelona de postguerra magistralment descrit per l’autora amb un estil senzill, natural i sobri.

La trobada com sempre ha esdevingut fascinant i enriquidora i continuem convidant a les famílies a participar d’aquest club literari.