Distribució Llibres de Text

Benvolgudes famílies,

Des de l’AMPA es proposen diferents canals per tal que les famílies puguin adquirir els diferents llibres de text pel proper curs 2019/2020.

Una possibilitat és a través de l’empresa IDDINK. Aquesta empresa ofereix el llibres en format de sociabilització, i atès que es tracta de llibres reutilitzats, genera un estalvi fixe a les famílies del 55% sobre el preu de venda. En acabar el curs els llibres s’hauran de retornar en les mateixes condicions en què es va produir el préstec.

El procediment d’adquisició és el mateix que en els cursos anteriors, no obstant per les famílies que s’incorporen al centre tindran una xerrada informativa l’11 de juny de 2019. Aquí teniu dos enllaços a videos explicatius de com tractar i com retornar els EcoBooks:

Una altra opció és adquirir els llibres nous i en propietat a través de qualsevol canal de distribució. En aquest sentit si ho feu a través de la cooperativa ABACUS i pel fet de ser socis de l’AMPA gaudireu de descomptes importants:

  • Descompte del 20 % en els llibres de text de l’ESO.
  • Descompte del 5% en els llibres de Batxillerat
  • Descompte del 5% en la compra dels diccionaris, mapes i llibres de lectura.

Un cop efectuada la compra en ABACUS rebreu un val de 5€ per gastar en material escolar de papereria.

Com cada any tots els alumnes socis tindreu l’Agenda 2019-20 com a obsequi de l’AMPA. El primer dia de curs us les donaran a classe

Per últim desitjar-vos  un bon estiu a totes i tots!!!

Atentament,

L’AMPA