VilaNews

VilaNews ja és aquí!

La revista escolar és un dels projectes que amb més il·lusió hem començat portàvem temps intentant-ho  i  finalment veu la llum.

La revista neix de la necessitat  de fer saber  a la comunitat educativa tota la nostra feina, les nostres inquietuds  i  les nostres vivències.  Ha de  reflectir  totes les opinions,  el treball que es fa al centre, les activitats d’aula, complementàries i extraescolars i especialment les aportacions dels alumnes de batxillerat ,així com la secció d’entreteniments.  Ha d’ésser un mitjà per projectar el centre a tota la població.

Iniciem la revista com un projecte ambiciós amb moltes seccions que la facin  realment interdisciplinar,  en què el llenguatge visual té un paper  important  com a motor per comprendre  millor  els  continguts. En quan al nom Vila News volem significar el lligam de la població amb  les notícies.

Tot gràcies al treball , la col·laboració d’un grup de professors,  i  alumnes,  que fan saber a la comunitat educativa que les aportacions seran benvingudes.

Arriba a final del curs com una mostra del treball de tot un any;  la revista neix forta gràcies al compromís i entusiasme dels seus col·laboradors.

A tothom moltes gràcies.

Josep Pons

En aquesta secció pots descarregar-te la revista VilaNews en format PDF:

Descarrega’t també el LLIBRE del 25è anniversari de l’Institut i les seves pàgines centrals!