CALENDARI JUNY

CURS 2020/2021

Benvolgudes famílies,

Ens apropem al final de l’activitat lectiva i, per extensió, al final d’aquest curs tan excepcional 2020/2021. El mes de juny un cop acabi l’activitat lectiva (11 de juny de 2021) altera completament els seus horaris i activitats habituals, i encara més un cop la treva parcial de la pandèmia ens ha permès organitzar sortides i colònies a tots els nivells educatius.

Per aquest motiu els adjunto el calendari global d’aquest mes de juny (dies de sortides, recuperacions, entrega de notes,…), el calendari de les sortides i colònies de tots els nivells i els calendaris de les proves de recuperació per nivells educatius (ESO, 1rBTX i 2nBTX). Tota aquesta informació restarà penjada a la web a l’apartat INSTITUT/INFO. En cas que s’hagi d’esmenar cap dels calendaris rebran l’oportuna informació.

Els prego que en cas de qualsevol dubte s’adrecin als tutors/es dels seus fills/es i/o al coordinador/a del nivell, ja que ells tenen el coneixement molt més precís de qualsevol singularitat pròpia del nivell.

Especialment per les mares i pares d’alumnes de 4tESO i 2n BTX recordeu que enguany, per sort, sí tindrem acte de lliurament de diplomes i cloenda d’etapa educativa. Una festa que tindrà lloc al patí del nostre centre, per impossibilitat de fer ús d’espais tancats, i seguint totes les recomanacions de seguretat contra el covid.

Moltes gràcies per la col·laboració en un curs tan complicat en el que tothom, d’una manera o una altra, ha patit les conseqüències d’aquesta maleïda situació pandèmica.

Rebin salutacions ben cordials i fins aviat,

DOCUMENTS D’ORGANITZACIÓ:

  • Calendari general mes de juny
  • Calenari de sortides pedagògiques i/o colònies
  • Calendari proves extraordinàries d’ESO
  • Calendari proves de recuperació 3r trimestre de 1rBatxillerat
  • Calendari proves extraordinàries de 2nBatxillerat