CALENDARI JUNY

CURS 2021/2022

Benvolgudes famílies,

L’activitat lectiva convencional finalitza el proper divendres 10 de juny de 2022. A partir d’aleshores s’inicia un període que va des del dilluns 13 de juny fins el divendres 17 de juny on tots els nivells d’ESO realitzaran tota una sèries d’activitats de lleure, pedagògiques, de cohesió de grup i sociabilització fora de les instal·lacions del nostre centre.

Algunes d’aquestes activitas extraordinàries i no previstes inicialment a la Programació General de Centre estan finançades per la Unió Europea mitjançant el fons econòmic Next Generation i que es concreta a travès del programa PROA+ del que el nostre centre en formarà part fins el curs 2023/2024.

Per aquest motiu els adjunto el calendari d’aquest mes de juny (amb les dates més significatives), el calendari de les sortides i colònies de tots els nivells i els calendaris de les proves de recuperació per nivells educatius (ESO i 1rBTX). Tota aquesta informació restarà penjada a la web a l’apartat INSTITUT/INFO. En cas que s’hagi d’esmenar cap dels calendaris rebran l’oportuna informació.

Els prego que en cas de qualsevol dubte s’adrecin als tutors/es dels seus fills/es i/o al coordinador/a del nivell, ja que ells tenen el coneixement molt més precís de qualsevol singularitat pròpia del nivell.

Especialment per les mares i pares d’alumnes de 4tESO i 2n BTX recordeu que enguany l’acte de lliurament de diplomes i cloenda d’etapa educativa tindrà lloc al patí del nostre centre la tarda del dimecres 29 de juny. El centre Can Papasseït no disposa de capacitat suficient per poder allotjar aquest acte.

Rebin salutacions ben cordials i fins aviat,

DOCUMENTS D’ORGANITZACIÓ: