Reemprenem el Club de lectura!

Des de la Biblioteca del centre us oferim poder participar del Club de Lectura per a  mares, pares i professorat del centre.

Volem reemprendre les nostres trobades  trimestrals per compartir el comentari d’una novel·la, que enguany es realitzarien els dimecres a les 19h, amb una durada aproximada d’una hora, a la biblioteca del nostre institut.

L’objectiu del Club de lectura és fomentar l’hàbit de la lectura i el diàleg, creant una reunió per aquelles persones que gaudeixin o que es vulguin iniciar en el plaer de llegir.

Així doncs, si hi esteu interessats, podeu enviar-nos un correu amb totes les vostres dades de contacte a l’adreça del centre (a8044168@xtec.cat) indicant a l’assumpte “Inscripció club de lectura”. En la resposta us comunicarem com us farem arribar el primer exemplar i la data de realització de la primera sessió d’aquest curs acadèmic.

El període d’inscripcions serà del 8 al 22 de novembre.