Activitats extraescolars

ACTIVITAT ESPORTIVA (PLA ESPORT-ESCOLA)

Des de l’Associació Esport-Escola us volem oferir, pel proper curs 2021/2022, la possibilitat que els vostres fills/es puguin realitzar pràctica esportiva no federada i impulsar així hàbits de vida saludables.

Aquesta oferta es fonamenta en la pràctica setmanal de bàsquet, futbol sala, tennis i/o dansa urbana amb la possibilitat de participar, si es dona el cas, en els jocs esportius escolars representant el nostre institut.

També s’oferirà un cop al mes, el penúltim dimecres de cada mes, una sortida a peu (marxa nòrdica) per l’entorn del nostre municipi.

És molt important que si esteu interessats empleneu el formulari d’inscripció adjunt amb totes les dades que se us demanen:

El pagament de les quotes cal realitzar-lo a través dels caixers automàtics o bé a través de banca electrònica al compte de l’Institut Pla de les Moreres (ES41 2100 0373 1502 0009 5431). És imprescindible que la primera quota en qualsevol dels seus formats (mensual, trimestral o anual) sigui abonada abans del 15 de setembre de 2021 indicant el nom complet de l’alumne així com el concepte (Esport Escolar)

ANGLÈS I ALFABETITZACIÓ DIGITAL (AMPA)

Des de l’AMPA de l’Institut Pla de les Moreres s’ofereixen les següents activitats:

Anglès (Can Papasseït) – Activitat adreçada a l’alumnat d’ESO i Batxillerat

Alfabetització digital (Aula d’informàtica de l’institut) – Activitat adreçada a les famílies de l’institut

Al següent document trobareu tota la informació i la butlleta d’inscripció.

PLA ESPORT-ESCOLA

PLANIFICACIÓ ACTIVITAT EXTRAESCOLAR

El curs 2022/2023 s’han programat tota una sèrie d’activitats esportives en horari extraescolar per tal de potenciar la pràctica esportiva NO FEDERADA i així potenciar hàbits i estils de vida saludables.

Les activitats previstes són: bàsquet, futbol sala, voleibol, dança urbana i tennis.

Per poder participar-hi cal una inscripció prèvia a travès del FORMULARI INSCRIPCIÓ.

Els preus previstos NO COBREIXEN el cost real de les activitats però des del centre es considera, igual que els cursos anteriors , la importància de la pràctica esportiva de manera regular com un hàbit saludable de vital importància però també d’integració i sociabilització. Per aquest motiu aquestes activitats i en cursos anteriors, han estat subvencionades per programes europeus com el POEFA o PROA+.

No obstant aquestes activitats es duran a terme sempre i quan hi hagi un mínim de 10 participants en els esports de bàsquet, voleibol, dança urbana i futbol sala, i un mínim de 6 participants en l’activitat de tennis i tots els participants estiguin al corrent en el pagament de les quotes (sigui en la modalitat que sigui, mensual, quadrimestral o anual).

Podreu fer el pagament, per banca electrònica, transferència o ingrés en efectiu des del caixer, en el següent número de compte: LA CAIXA: ES4121000373150200095431

Cal tenir present que en el moment de fer el pagament s’ha de posar el nom i cognoms del nen/a i l’activitat esportiva que vol realitzar. El resguard de l’ingrés s’ha d’entregar a la Secretaria de l’Institut.