SOAC

El Servei d’Orientació d’Àmbit Comunitari (SOAC) s’adreça a infants i joves dels 0 als 20 anys i a les seves famílies, amb objectius concrets per a cada franja d’edat.

· Per a la franja dels 0 als 3 anys, es treballaran amb les famílies estratègies i recursos per a una parentalitat positiva i suport a la criança.

· Dels 3 als 16, està previst treballar una proposta diversificada de reforç escolar i potenciar les activitats extraescolars

· Mentre que amb els joves de 16 a 20, les accions estan centrades a fer atenció als/les joves absentistes, que no s’han graduat o que estan en risc d’abandonament dels estudis, encara que siguin postobligatoris. El SOAC és un element més per complementar l’orientació i acompanyament que porten a terme els centres educatius a través de les tutories i col·laborar amb la que l’Equip d’Atenció Psicopedagògica (EAP) fa amb aquell alumnat més vulnerable i amb necessitats educatives més específiques. El SOAC permet ampliar aquesta atenció més enllà de l’etapa obligatòria i oferir un seguiment en diferents dimensions: professional, social i acadèmica.

Per a més informació es poden adreçar a la responsable del servei, Marta Rodríguez, que els atendrà els dijous d’11:00 h a 13:00h a l’institut Pla de les Moreres o bé poden trucar o adreçar-se a l’Espai jove Can Muscons de Vilanova del Camí.

SOAC

El Servei d’Orientació d’Àmbit Comunitari (SOAC) s’adreça a infants i joves dels 0 als 20 anys i a les seves famílies, amb objectius concrets per a cada franja d’edat.

· Per a la franja dels 0 als 3 anys, es treballaran amb les famílies estratègies i recursos per a una parentalitat positiva i suport a la criança.

· Dels 3 als 16, està previst treballar una proposta diversificada de reforç escolar i potenciar les activitats extraescolars

· Mentre que amb els joves de 16 a 20, les accions estan centrades a fer atenció als/les joves absentistes, que no s’han graduat o que estan en risc d’abandonament dels estudis, encara que siguin postobligatoris. El SOAC és un element més per complementar l’orientació i acompanyament que porten a terme els centres educatius a través de les tutories i col·laborar amb la que l’Equip d’Atenció Psicopedagògica (EAP) fa amb aquell alumnat més vulnerable i amb necessitats educatives més específiques. El SOAC permet ampliar aquesta atenció més enllà de l’etapa obligatòria i oferir un seguiment en diferents dimensions: professional, social i acadèmica.

Per a més informació es poden adreçar a la responsable del servei, Marta Rodríguez, que els atendrà els dijous d’11:00 h a 13:00h a l’institut Pla de les Moreres o bé poden trucar o adreçar-se a l’Espai jove Can Muscons de Vilanova del Camí.