Xat JOVE

L’actual situació sanitària i les restriccions d’accés als centres educatius no ens permet que aquest curs 2020/2021 puguem desenvolupar el PLA SALUT i ESCOLA tal i com el veniem desenvolupant amb la presència setmanal de la infermera Carolina Grados.

La importància de no deixar desatesos els interessos i dubtes de joves i adolescents ha impulsat la creació d’aquest programa Xat JOVE que es converteix en una eina per apropar els serveis sanitaris als adolescents.

Xat JOVE és un xat segur i confidencial que els alumnes  tindran al mòbil sense necessitat de descarregar-se cap aplicació mòbil.   D’aquesta manera reduirem les visites presencials al centre de salut i/o a les consultes d’infermeria del institut (era COVID19).

Aquest programa vol oferir als adolescents d’entre 12-16 anys de la Comarca de l’Anoia consells de salut de manera personalitzada, ràpida i anònima, a través de les aplicacions de missatgeria que ja tenen al mòbil (Whatssap/Telegram) i així donar continuïtat a la tasca que ja es venia portant a terme als centres educatius.

El XatJOVE estarà actiu de dilluns a divendres (laborables), de 08:00-20:00h.  Quan el XatJove no estigui actiu, sortirà en pantalla  un SMS informatiu amb enllaços d’interès per joves i llocs on adreçar-se en cas que la demanda sigui urgent.

A continuació els adjuntem una presentació d’aquest programa així com la documentació necessària per la participació, especialment els fulls de consentiment familiar i assentiment per part dels alumnes a participar. El full de consentiment així com el d’assentiment s’hauran de lliurar properament a les tutories. Els seus fills/es rebran informació dels terminis.