Jornada d’orientació universitària a l’Institut Pla de les Moreres de Vilanova del Camí

El dimarts 28 de gener, l’Escola politècnica Superior (EPS) ha ofert al Campus Igualada-UdL una jornada d’orientació universitària als alumnes cientifics tecnologics de 1r i 2n de batxillerar de l’Institut Pla de les Moreresde Vilanova del Camí (Barcelona), coordinada per la Sotsdirectora d’Estudiantat, Promoció i Qualitat de l’escola, Susana Maza i la coordinadora al Campus Igualada, Rosa Cuadros

La jornada ha constat d’una xerrada informativa sobre les possibilitats d’estudis que ofereix l’EPS, una visita guiada per les instal·lacions del campus i la realització dels tallers:

L’activitat s’organitza sota un pla d’impuls de les vocacions científiques i tecnològiques de l’EPS que es plasma en l’organització i/o participació en diverses activitats adreçades als alumnes de secundària, batxillerat i cicles formatius de les seves zones d’influència: la província de Lleida, les comarques de la franja i, des del curs acadèmic 2018-19, també la província de Barcelona, gràcies a la titularitat del Campus Universitari Igualada-UdL, un campus que la Universitat de Lleida té a la ciutat d’Igualada.

Font del text i de les imatges:

http://www.eps.udl.cat/ca/noticies/Jornada-dorientacio-universitaria-a-lInstitut-Pla-de-les-Moreres-de-Vilanova-del-Cami/