Entrega de diplomes B1 de francès (DELF)

Divendres es va fer lliurament dels diplomes acreditatius del B1 de Francès (DELF) als alumnes que el curs passat van presentar-se als exàmens oficials. En l’última edició un total d’11 nois i noies, majoritàriament de 4t d’ESO, van passar les proves amb èxit, sumant-se al quasi centenar d’alumnes vilanovins que han obtingut el B1, a partir de l’optativa de Segona Llengua Estrangera, els últims anys.

Pep Martí, director del centre, i Marta Bartrolí, professora de Francès, van ser els encarregats del lliurament de diplomes.

Cal felicitar els protagonistes i el propi centre que compta amb un rotund cent per cent d’aprovats en tot l’historial de les proves oficials de Francès. Un èxit més dintre de l’aposta continuada que té el centre per la promoció de les llengües estrangeres com una eina clau en un món cada cop més global