Taller per a mares i pares: “Famílies i Pantalles: Com s’ha d’actuar?”

Taller per pares i mares a l’Institut Pla de les Moreres el proper 5 i 12 de novembre de 19h a 21h 

Els propers dimarts 5 i 12 de novembre de 19h a 21h el Departament de Joventut i l’INS Pla de les Moreres proposen un taller per a pares i mares sobre habilitats educatives en el bon ús de les TIC en l’àmbit familiar.

Es tracta d’un taller dinàmic sota el títol “Famílies i Pantalles: Com s’ha d’actuar?” que s’adreça a pares i mares amb l’objectiu de reforçar el seu rol parental davant l’ús de pantalles (mòbil, tauletes, videojocs, etc.).

Aquesta activitat requereix d’inscripció prèvia per les famílies interessades que podreu fer a través del següent enllaç: http://bit.ly/pantallesvilanova

El taller facilita un espai de reflexió i acompanyament en què els participants obtindran eines i recursos per prevenir i gestionar situacions problemàtiques derivades de l’ús inadequat de pantalles. Durant l’activitat es proporcionaran un seguit de pautes bàsiques per aprendre a fer-ne un ús responsable.

El taller finançat per la Diputació de Barcelona, anirà a càrrec d’Anna Plans i Richard Cabrejas, experts en addiccions i pantalles de l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya.