Festa de Graduació Curs 2020-2021

Festa de graduació 4t ESO i 2n Batxillerat 2020-2021

Aquest passat dimarts 29 de juny va tenir lloc al pati de l’Institut la cloenda del curs acadèmic 2020-2021, un any que ha tornat a estar marcat per la pandèmia i les restriccions Covid.  Durant la cloenda del curs 2020-2021 es van lliurar els premis del concurs de logotips que l’alumnat de 3r i 4t d’ESO de l’Institut Pla de les Moreres ha realitzat en el marc de l’assignatura de visual i plàstica.

Els logotips que s’han creat serviran per identificar totes aquelles accions que es realitzaran en el marc del Pla Local d’Educació i el Pla Educatiu d’Entorn, els quals volen ser una eina per fer pinya i teixir xarxa entre tots els agents de la comunitat educativa de Vilanova del Camí.

El jurat que ha participat en l’elecció està configurat per 16 persones que representen diferents sectors de la comunitat educativa: les dues direccions de les llars d’infants municipals, les tres direccions de les escoles de primària de Vilanova del Camí, les tres associacions de mares i pares de les escoles de primària, tres representants d’entitats que treballen pel municipi (concretament el Budokan, AMPANS i l’Artístic), dos representants del Pla Local d’Educació i el Pla Educatiu d’Entorn, una representant del departament d’educació de la Generalitat de Catalunya, la cap de protocol i comunicació de l’Ajuntament de Vilanova del Camí i la regidora d’educació de Vilanova del Camí.

De la deliberació de tots ells, n’han sortit els 6 finalistes. Hi ha tres premis pels logotips del Pla Educatiu d’Entorn i tres pels del Pla Local d’Educació que corresponen a 100 € pels primers premis, 75 € pels segons i 50 € pels tercers.

Aquestes quantitats se’ls donarà en forma de val que es podran bescanviar per productes adquirits als establiments que s’han adherit a la campanya de Vilanova Comerç. Els comerços participants són: Anfora’s Perfumeria, Panela&Coco, +KLlibres, la Trastienda Shop, Sigrid Informàtica, Perruqueria Jenifer Barco, El Golafre, Teràpies Holístiques el Camí, Estètica Marisa Gil, Perruqueria Anna Estilista, Lorena Estilista, Entreteixits, Naturterapias i el restaurant El Punt Anoia.

Les propostes d’imatge per al Pla Educatiu d’Entorn més votades han estat les presentades per Nil Cortés, Íker Vázquez i Tania Gabarri, que han quedat en primera, segons i tercera posició, respectivament.

Pel que fa als logotips del Pla Local d’Educació, els premis han estat per Enya Nova, Pau Costa i Jana Medina.

L’acte va comptar amb la presència de diferents autoritats locals. La regidora d’Educació, Eva Vadillo, va felicitar els premiats, va agrair la participació de l’alumnat en el concurs i va fer un reconeixement als alumnes per haver fet front a aquest curs estrany causat per la situació de pandèmia global. 

“La comunitat educativa del municipi seguirem al peu del canó aportant recursos i mesures educatives als infants, joves i a les seves famílies”.

Eva Vadillo, regidora d’Educació