Carta de l’AFA (AMPA): Renovació de la Junta

Benvolgudes famílies,

L’ AFA (Associació de Famílies d’Alumnes) d’un centre educatiu és un organisme viu i en constant renovació. Després de quatre anys al vostre servei, alguns membres de l’associació ens han de deixar, ja que, com hem dit, estem de pas juntament amb els nostres fills/es.

És per això que fem una crida a totes les famílies que vulgueu tenir una implicació directa en el bon funcionament del centre que acull als vostres fills/es i a vosaltres mateixos.

Abans que acabi aquest curs, hauríem de tenir el número suficient de famílies per poder formar una NOVA JUNTA i tot un seguit de col·laboradors/es que ajudin en la seva funció a les persones que la formin. No cal dir que els que ara la formem us farem l’acompanyament en la vostra entrada i primers passos.

Tothom que estigui interessats ho pot comunicar a la direcció del centre o enviant un correu a la mateixa AFA: ampaiesplamoreres@hotmail.es

Aprofitem per demanar disculpes per no haver pogut fer la reunió de socis anual. Tots sabeu que la situació COVID-19 no ens ho permet. Tot i així, estem a la vostra disposició per qualsevol dubte o consulta que vulgueu fer.

US ANIMEM A PARTICIPAR !

LA JUNTA