Festa de graduació

Aquest dijous 27 de juny es va celebrar la festa deGraduació per a l’alumnat de 4t d’ESO de l’Institut Pla de les Moreres de Vilanova del Camí. Can Papasseit es va omplir fins a la bandera de pares, amics i familiars que van voler participar d’aquesta festa emotiva i especial 


La cerimònia va començar a les 19:30 h amb l’actuació d’un quartet musical format a l’Institut, amb Paula Acedo, Marc Garcia, Aaron Nisa i Ferran Ruiz, que va introduir un vídeo resum recollint els millors moments d’aquests quatre anys a l’ESO.

El director de l’Institut vilanoví va adreçar unes paraules al nombrós públic assistent. Tot recordant que aquesta aventura formativa va començar fa quatre anys i que “durant aquesta etapa, els diferents equips docents han treballat incansablement per contribuir l’alumnat a formar-se com a persones autònomes, responsables, solidàries, participatives, crítiques, plurals i tolerants, i tot això en un marc de compromís, respecte, coherència, honestedat, transparència i equitat”. En tot aquest procès, va dir Pep Martí, ens ha calgut la necessària complicitat de les famílies i l’imprescindible compromís dels alumnes”.

Tot seguit, els tutors de 4t van anar enumerant l’alumnat de cada classe i van fer-se una fotografia  de família a l’escenari.

Cal destacar el glamour que destil·laven els i les alumnes que van assistir a la cerimònia vestits amb les seves millors gales. Així com  la presentació que va anar a càrrec de dos alumnes del centre, Maria Lucas i Rafa Gabarri.

La festa es va acabar amb un refrigeri ofert per l’AMPA de l’Institut Pla de els Moreres.

Font de la notícia: https://www.vilanovainformacio.cat/can-papasseit-somple-fins-a-la-bandera-per-acomiadar-lalumnat-de-4t-deso-amb-una-gran-festa-de-graduacio/

Àlbum fotogràfic: https://photos.google.com/share/AF1QipO2oxfeSfSZVXEfwIp_0rZg2YCHaN74zImVsSGrs14U5Rqv4mnUbDi6j6CjGegy9Q?key=UFAyMWw3MUJQYndITl8xUURMRmtnUEhhXzE2QzZn