Graduació de 2n de Batxillerat i premis excel·lència

La gala de graduació de 2n de batxillerat esdevé un reconeixement a l’excel·lència i a l’esforç | FOTOS

GRADUACIO 2N BATXILLERAT 2019 (69)

ÀLBUM FOTOGRÀFIC: https://photos.google.com/share/AF1QipPab3B2ZHmKnWPQ_ir0NuqhC-TmAAUUdosHU95PFMdBbXuiXHsa1NI0DC627ZWIqA?key=cU5PVXllYVJxU3JDaUhBc016cWI3MUdGamFaZzJR

La segona part de la festa de graduació de l’Institut Pla de les Moreres es va dedicar a l’alumnat de 2n de Batxillerat i va començar a les 21:30 h amb una cerimònia plena de premis i reconeixements. Paula Garcia, Samir Chaoui i Jordi Martín van ser els presentadors de la gala


Juan Garcia, president de l’AMPA de l’Institut Pla de les Moreres, va lliurar el primer dels premis de la nit, una aportació de 50 € que va ser per a Berta Poch guanyadora del concurs de dibuix que convoca l’AMPA i que serà la imatge de l’agenda escolar del pròxim curs.

Tot seguit es va lliurar el premi Emprenedoria que aquest any ha estat per a Carla Martínez que va proposar la creació d’una empresa que organitza viatges amb destinació sorpresa. Des de Promoció Econòmica, que participa des de fa 7 anys en el projecte que a l’Institut coordina Fina Castells, han destacat el nivell de creativitat i innovació del projecte, partint de l’observació atenta de l’entorn i la reflexió.

L’Alcaldessa Noemí Trucharte, que va lliurar el premi, va assegurar en la seva intervenció que  “és un paler i un orgull participar en aquesta acte que posa de manifest, una vegada, més l’enorme talent dels i les nostres joves. És gratificant i reconfortant veure el potencial que tenim al municipi i com es va moldejant –sense presses però sense pauses-”.

Noemí Trucharte també va tenir paraules de gratitud i reconeixement per a l’Institut a qui va reconèixer “la seva magnífica tasca formativa, l’esforç i la dedicació de l’equip directiu i de la comunitat educativa, sempre atents, sempre reinventant-se i buscant maneres de superar-se any rere any” -va dir-.

Els premis excel·lència van arrencar la sorpresa i l’admiració del públic en conèixer les millors notes de cada curs i que en algun cas ha estat de 10. La regidora Eva Vadillo i l’Alcaldessa van lliurar al costat dels professors aquests reconeixements que es van premiar amb una tauleta i un llibre i que en el cas de 2n de batxillerat també incloïa l’import de les proves de selectivitat.

Durant la seva intervenció, Vadillo va posar en valor “el treball en equip que s’ha fet des de l’Institut vilanoví, un equip que ha posat els recursos i obert els camins per assolir l’excel·lència”. L’Institut Pla de les Moreres, va dir Eva Vadillo, “és un centre de referència de qualitat, amb projectes de qualitat i resultats sorprenents” i en aquest punt va fer un repàs dels èxits conreats en aquest any acadèmic: els certificats del B1 de francès, el premi Argó de la UAB als treballs de recerca,  dos premis Sambori, el premi Pissiganya de poesia, etcètera, etcètera.

La cerimònia, que també va estar amenitzada pel conjunt musical integrat per quatre alumnes de l’Institut i va acabar amb una gran foto de família a l’escenari i el llançament dels birrets que donen per acabada aquesta etapa a al centre vilanoví.

Font de la notícia: https://www.vilanovainformacio.cat/la-gala-de-graduacio-de-2n-de-batxillerat-esdeve-un-reconeixement-a-lexcellencia-i-a-lesforc/