OLIMPÍADA DE BIOLOGIA DE CATALUNYA

El 2 de febrer vam assistir a la Facultat de Biociències de la UAB per participar a les Olimpíades de Biologia de Catalunya. Aquestes consistien en una prova teòrica de 50 preguntes de múltiples respostes, sobre el temari de biologia de batxillerat. Un cop finalitzat l’examen ens van oferir un esmorzar i seguidament va haver-hi una conferència a càrrec del Dr. Jordi Surrallés, catedràtic de Genètica de la UAB, sobre les aplicacions mèdiques de la Genètica al segle XXI. Per finalitzar l’acte, van oferir una taula rodona amb antics olímpics per tal d’explicar els seus primers anys i sensacions com alumnes universitaris, seguit de la resolució dels classificats de Catalunya. En resum, va ser una bona experiència que ens ha donat l’oportunitat d’aprendre una mica més sobre aquest àmbit.

Paula Garcia i Jordi Martín, alumnes de 2n BTX B