Projectes Internacionals

L’Institut Pla de les Moreres en la seva llarga trajectòria sempre ha potenciat l’aprenentatge de les llengües estrangeres. Així doncs l’anglès i el francès, com a primera i segona llengua estrangera respectivament, configuren l’oferta del nostre centre i així s’explicita i es concreta al nostre Projecte Lingüístic.

En l’àmbit de la llengua anglesa, actualment el nostre centre té el reconeixement com a centre ERASMUS pel fet de participar activament en els diferents programes que es proposen des del Servicio Español para la Internacionalización de la Educación (SEPIE) tant en el format de formació de professorat (Erasmus+KA1) com de participació d’alumnat (Erasmus+KA2). El centre compta, des de fa molts anys, amb una important oferta de classes extraescolars per l’aprenentatge de llengua anglesa que organitza i planifica l’AMPA de l’Institut Pla de les Moreres.

En l’àmbit de la llengua francesa ja fa més d’11 anys que de forma ininterrompuda organitzem un intercanvi escolar, a nivell de 3r d’ESO, amb alumnes que estudien llengua castellana a l’Institut Robert Schuman d’Amilly, ciutat agermanada amb Vilanova del Camí. És per aquest motiu que aquest projecte rep un suport important des de l’Ajuntament. També es fa un acompanyament d’aquest alumnat a les proves DELF B1 que anualment organitza l’Institut Fraçais, amb uns resultats més que consolidats.

El centre és ambiciós i no renuncia a poder oferir als alumnes l’aprenentatge d’altres llengües estrangeres i en aquest sentit l’italià i l’alemany són les llengües que potencialment podríem acabar introduint.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.