LLEGIR TÉ PREMI

Enguany se celebra la vuitena edició de l’activitat «Llegir té premi» que té per objectiu promoure la lectura, compartir-la, millorar la comprensió lectora i apropar els serveis de les biblioteques als infants i joves també durant les vacances estiuenques.

Poden participar en l’activitat infants i joves d’entre 8 i 16 anys.

La inscripció s’ha de fer a través de la pàgina web https://llegirtepremi.cat/.

L’activitat comença el 26 de juny i acaba el 27 d’agost de 2023, ambdues dates incloses.

Els/les participants han de triar una lectura entre totes les propostes en català, castellà i anglès que es troben a la plataforma i han de respondre una sèrie de preguntes sobre el que han llegit. Amb els encerts, aconsegueixen punts que els permeten pujar de nivell, desbloquejar peces de l’avatar, guanyar medalles virtuals i pujar en els rànquings per optar a més premis (smartwatchs, lots de llibres…).

Des de l’institut, us convidem a fer la inscripció i passar un bon estiu gaudint de la lectura!