FineArt Igualada

Aquests dies s’està duent a terme una nova edició del Festival de Fotografia FineArt a la ciutat veïna d’Igualada.

Aquest festival omple cada any Igualada de nombroses exposicions de fotografia actual que ens endinsen en aquest món tant fascinant a través del qual podem conèixer altres maneres de veure la realitat i enriquir la nostra imatgeria personal.

Enguany, alumnes de 3r i 4t ESO del nostre Institut hi han participat amb una sèrie de fotografies sobre paraigües, algunes de les quals estan exposades a l’antic edifici de l’Antic Escorxador d’Igualada al qual s’hi pot accedir pel Carrer Prat de la Riba.

Podeu consultar tots els detalls d’aquesta exposició “PARAIGUA” i veure totes les fotografies del nostre alumnat i les dels altres col·legis participants al següent enllaç:

PARAIGUA