Amilly: l’intercanvi en llengua francesa

La pluja i un temps canviant ens van donar la benvinguda a la capital francesa després d’un vol puntual. En arribar a París vam iniciar les visites turístiques als espais més genuïns i típics de la capital francesa, entre d’altres, el bohemi barri de Montmartre, ple d’artistes i turistes. Hi hem dinat i hem gaudit de temps per a copsar l’ambient parisenc.

Després de dues hores de viatge, hem arribat a Amilly on hem estat rebuts pels nostres companys i famílies.

Avui dijous 13 de juny hem portat a terme les activitats pedagògiques al Col.legi Robert Schumann i una gimcana per la ciutat. Només arribar al centre, se’ns ha ofert un esmorzar on també participaven els alumnes alemanys que aquests dies són a Amilly. Seguidament, els nostres alumnes han anat a classe i hem dinat tots a la cantina de l’institut.

A la tarda, hem visitat el Museu Girodet, dedicat al pintor més cèlebre de Montargis, autor dels grans retrats de l’emperador Napoleó. Se’ns ha ofert una magnífica visita guiada. Sortint, un joc de pistes per la ciutat ha posat la cloenda a la jornada.Les autoritats d’Amilly ens han rebut aquest vespre en el marc de l’agermanament entre els nostres dos pobles, donant per acabades les activitats d’avui.