GUANYADORS DEL CERTAMEN LITERARI DE SANT JORDI

Enguany la Diada de Sant Jordi ha coincidit amb un festiu local, però això no ha estat un impediment perquè dilluns 29 d’abril l’Institut Pla de les Moreres posés en marxa, un any més, tota la seva maquinària artística i sorprengués amb tres actuacions a alumnat, professorat i famílies, en les quals s’ha comptat amb la participació de gairebé un centenar d’alumnes.
Aprofitant l’efemèride dels 50 anys de l’arribada de l’home a la Lluna, els departaments de Llengües, Expressió i Educació Física han creat un espectacle sense igual, “Les mil cares de la Lluna”. Literatura, música, balls i acrosport van permetre visualitzar la incidència de la Lluna en les diferents arts, tot seguint un fil conductor en què la Lluna, representada per Judith Robles, anava explicant la seva existència.
A l’actuació que es va fer al vespre, oberta a la població en general, es va fer l’entrega de premis dels tradicionals concursos literaris organitzats des dels departaments de Llengua Castellana, Llengua Catalana i Llengües estrangeres. Als documents adjunts podeu veure els guanyadors de cada categoria. Felicitats a tots els guanyadors!