CARNESTOLTES

Divendres 1 de març es va celebrar a l’Institut Pla de les Moreres el Primer Carnestoltes temàtic. Enguany la literatura va traspassar les pàgines dels llibres que llegeixen els alumnes, i els diferents personatges dels llibres van cobrar vida en una diada molt especial. Harry Potter,La Historia InterminableRetrumSentinelsi d’altres reculls de contes van ser els escollits per als diferents cursos de l’institut. 

L’alumnat es va concentrar al pati i el Rei Carnestoltes va donar el tret de sortida a la festa amb el seu pregó. Desfilada de disfresses i petites actuacions van donar pas a un concurs d’estirar la corda, i diferents jocs tradicionals, com cursa de sacs i saltar la corda, a més de ball i photocall. 

Per concloure l’acte, es va fer l’entrega de diplomes a les classes guanyadores, que podran gaudir d’un esmorzar de grup.