Acte de graduacions de 4t d’ESO i 2n de Batxillerat (2022/2023)

El passat dimecres 28 i dijous 29 vam portar a terme els actes de graduacions dels alumnes de 4t d’ESO i 2n de Batxillerat respectivament.

L’acte de graduació de 4tESO va tenir lloc al pati del centre, amb una assistència que novament va superar totes les expectatives, i va cloure amb una iniciativa de l’alumnat consistent en un ball de graduació. Aquest acte, absolutament privat pels alumnes de 4t d’ESO, va resultar tota una novetat molt ben acollida ja que va estar gestionada pels alumnes i la participació de les famílies.

L’acte de graduació de 2n de Batxillerat va tenir lloc a Can Papasseit i també vàrem comptar amb una assistència que va emplenar completament el recinte. En aquest acte, i com és tradicional, vam aprofitar per fer el reconeixement a l’excel·lència educativa amb els i les alumnes que han assolit uns millors resultats acadèmics però també vam aprofitar per fer altres reconeixements com ara: l’equip de bàsquet de l’Associació Esport i Escola, els delegats energètics del Pla Verd, Premi proves Cangur de matemàtiques, alumnes reconeguts als Premis Recerca Jove d’Igualada.

En finalitzar ambdós actes es va oferir un petit refrigeri. Destacar que aquest refrigeri així com els diferents reconeixements han anat a càrrec de l’AMPA. En el cas del reconeixement a l’excel·lència ha estat un reconeixement compartit amb el centre.

Galeria fotogràfica graduació 4tESO

Galeria fotogràfica graduació 2n BATXILLERAT

Galeria fotogràfica reconeixements