Trobada literària amb els alumnes de 1r d’ESO

El passat dimecres dia 11 de gener, l’escriptor Miquel Arguimbau autor del llibre Ai significa amor es va desplaçar expressament des de Mallorca fins al nostre centre per fer una classe ben especial adreçada als alumnes de 1r ESO.

Els alumnes de 1r d’ESO han llegit aquest llibre al llarg del primer trimestre, dintre de les lectures obligatòries de llengua catalana, i la seva lectura ha esdevingut un èxit total d’acceptació.

Amb el suport del Departament de Llengua Catalana i l’editorial Santillana vam poder fer realitat la presència de l’escriptor al nostre centre.

Per un dia, l’alumnat es va posar a la pell dels periodistes i van poder preguntar-li tot allò relacionat amb el llibre i la seva professió d’escriptor. La xerrada va fluir gràcies a les preguntes i les inquietuds de l’alumnat a qui l’escriptor va agrair que fossin allà ja que per a ell, aquell, era l’èxit del llibre.