Fem pa a l’obrador J. HARO

Al centre, des de diferents espais, àmbits i matèries realitzem tallers de cuina com un eix vertebrador de diferents continguts curriculars.

Aquests tallers de cuina amb una periodicitat setmanal és una activitat que també ens permeten adquirir hàbits saludables d’alimentació, estratègies alhora de realitzar la compra dels aliments més adients i poder cuinar receptes senzilles. Es tracta d’aprendre d’una manera funcional, viscuda i amb el menjar que normalment és un tema que motiva molt als nois i noies a continuar aprenent.

Aquest cop hem sortit fora de la nostra cuina i gràcies al forn i pastisseria J. Haro, els alumnes que participen habitualment a l’activitat han pogut visitar un forn de pa i el seu obrador.

Hem vist el procés complet d’elaboració del pa, com fan canyes de xocolata, de cabell d’àngel… i fins i tot hem pogut fer el nostre propi pa.

Molt agraïts i agraïdes al personal del forn J. Haro de permetre’ns gaudir d’aquesta experiència.