El projecte ERASMUS+ ens porta a Polònia

Crònica des de Dalachow

Dilluns 12 de setembre la delegació d’alumnes i professors de l’Institut van marxar direcció Polònia en la darrera movilitat del projecte Erasmus+KA2 “Stay healthy and connected to offline word“.

Un cop aterrats a Varsòvia es van adreçar cap a la ciutat d’acollida, Dalachow, on al vespre es van trobar amb les altres delegacions procedents de Suècia, Turquia i Croàcia i van conèixer les famílies d’acollida que les esperaven amb molta il·lusió.

Dimarts, com és tradicional, primera jornada d’intensa activitat. El matí es va iniciar amb una recepció per part de l’alumnat i professorat amb balls i cançons tradicionals per de seguida iniciar dos tallers de decoració floral

En acabar el dinar, totes les delegacions es van traslladar fins a Czestochowa per visitar el famós santuari.

En definitiva, uns dos primers dies de descoberta, de retrobament i de coneixença.