Boc&Roll

Ajuda’ns a reduir els residus

Aquest curs 2022/2023 la comissió de professors i professores que impulsa el Projecte EURONET 50/50 de la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, ha definit un PLA VERD amb l’objectiu de reduir la generació de residus sòlids al centre (paper d’alumini, envasos plàstics, brics…).

La primera acció ha estat dissenyar un Boc&Roll precísament per eliminar l’ús del paper d’alumini. El disseny ha estat obra de la nostra exalumna IRENE MARTIL ALMENDROS, que actualment cursa el batxillerat artístic a l’Institut Joan Mercader. Aquest Boc&Roll està patrocinat per l’Ajuntament de Vilanova del Camí i per l’AMPA de l’Institut i serà lliurat entre els alumnes de 1rESO, 2nESO i 3rESO.

El centre li ha volgut agrair aquesta col·laboració desinteresada amb un petit obsequi que de ben segur en farà ús en aquesta nova etapa educativa que tot just comença aquest curs. Les professores GEMMA RIBALTA, responsable del Projecte EURONET 50/50, i MIMI MUNNÉ, Cap del Departament d’Expressió, li van fer lliurament de l’obsequi.

El PLA VERD també treballarà per impulsar mesures d’estalvi energètic amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona. Els Delegats Verds han preparat el següent video explicatiu: