Erasmus+ s’acomiada de Polònia

Punt i final al projecte “Stay healthy and connected to offline world”

El passat dimecres, penúltim dia d’estada al centre educatiu de Dalachów, va ser un dia intens de treball i activitats diverses al centre educatiu (gimkanes esportives, pràctiques de laboratori…) però també de visites a espais d’especial interès com van ser les espectaculars mines de sal de Wieliczka. Aquestes mines són les més grans de Polònia i vam poder descobrir no només com tenia lloc el procés d’extracció per part dels miners sinó també d’unes impressionants obres d’art fetes de sal.

Un cop acabada la visita, les delegacions van poder visitar l’espectacular ciutat de Cracòvia, antiga capital de Polònia.

Dijous van continuar realitzant diferents activitats a l’aire lliure descobrint l’entorn natural que envolta aquesta zona del país, i després de dinar van continuar realitzant diferents activitats grupals a l’escola de Rudniki, població propera a Dalachów.

Al vespre, i com ja es tradicional, organització del sopar i dels actes de comiat. Aquest cop comiat de l’estada a Polònia però també posant el punt i final al projecte “Stay healthy and connected tomoffline world” que vam iniciar al 2019. Com és tradicional, les famílies del centre acollidor van tenir un protagonisme especial ja que es van encarregar de fer l’àpat per professorat i alumnat.