Un Sant Jordi de contes

El passat 24 d’abril vam celebrar Sant Jordi a l’institut. Després d’uns anys sense poder fer-ho com a conseqüència de la pandèmia, l’acte es va fer a Can Papasseit i hi van haver dues actuacions per a l’alumnat durant el matí. Al vespre, va ser el torn per als pares. En aquesta edició, una nova Caputxeta i un nou Llop com a conductors de l’espectacle ens van presentar fragments de noves versions d’alguns d’aquests clàssics representades per l’alumnat, així com un tast de monòlegs i alguns números del nou musical que estan preparant alguns alumnes del centre i que s’estrenarà properament.

Al final de cada sessió del matí, es van repartir els premis de l’alumnat guanyador del concurs literari. Aquest any, a l’ESO, s’apostava per fer una creació literària en grup partint d’un conte tradicional. Aquest relat havia d’estar escrit en llengua catalana, en llengua castellana i llengua anglesa. A Batxillerat, havia de ser individual. Paral·lelament al concurs, el centre també s’ha anat vestint de conte amb diferents racons que representen aquests relats arxiconeguts.

Cal fer un esment especial a la bona feina de tot l’alumnat, tant participant en el concurs literari com en certamen, i del professorat participant. Felicitats a tothom perquè gràcies al treball en equip, vam gaudir d’un espectacle creatiu i únic.

Us deixem la llista de l’alumnat guanyador amb les seves creacions corresponents:

1r d’ESO

1r premi  “Sant Jordi  i las cabritas”

Sara Torregrossa Prado, Ruth López Grados, Paula García Béjar

2n premi “Les set cabretes”

Anaís Caparrós Loarte, Martina Farré González, Abril Nogué Caro

2n d’ESO

1r premi  “Los colores que nos unieron”

Leire Loarte Estévez, Mar Cervera Prieto, Alba Román Díaz

2n premi “ El vestit XL de la Paola”

Zaida Alcalá Alcaina, Lucía Mayordomo López

3r d’ESO

1r premi  “Oing! Oing! Anem a construir”

Elia García Salvador, Andrea González Iglesias, Amneris Saldaña Fernández

2n premi  “Els eco-pigs i el veggie wolf”

Raúl Cosmescu, Paula Cuadros Rodríguez, Zaira Glonek

4t d’ESO

1r premi “More than one way to love”

Laia Astorga Valentí , Lucía Hernández Canales, Irune Pedregosa García

2n premi “Blancaneus”

Núria Claramunt Gabarró, Aina Fernández Fernández, Juliette Pérez Cobo

1r Batxillerat

Arnau Alejandro Bueno “Les tres ovelles i la lloba tributària”

Tania Gabarri Fariña “Cenicienta”

Leyre Burón Morales “Cinderella: The Magic Slippers”

2n Batxillerat

Iraida Fontalba Mellado “No vull ser jo”

Núria Abad Almendro “17 años y medio”

Mònica Juncà Xaus “The seven goats’ wolf”