Armariets

Benvolgudes famílies,

Des de l’Associació de Mares i Pares (AMPA), treballem contínuament per tal d’ajudar en la millora del nostre centre amb l’objectiu d’afavorir a totes les persones que en ell conviuen, entre elles els nostres fills/es.

Ja fa temps que a les famílies i professorat ens ve preocupant l’excessiu pes que el jovent del centre porta a les seves motxilles i el perjudici que els pot provocar. És per això que es va decidir col·locar ARMARIETS en uns espais determinats del centre, on l’alumnat podrà deixar aquell material escolar que no es necessiti a casa i així alleugerir el pes que porten a l’esquena.

Podrà fer servei d’aquests armariets l’alumnat que ho sol·liciti, prèvia signatura d’un contracte, per part del pare/mare, on s’especifiquen les normes d’ús d’aquest equipament.

L’ús d’aquests armariets és totalment gratuït i només s’han d’abonar 20€ en concepte de FIANÇA. La fiança es retornarà un cop arribin les vacances d’estiu, si l’ús i la conservació de l’armari ha estat correcte.

Cal dir que tindrà preferència l’alumnat que presenti un informe mèdic acreditant algun tipus de malaltia que recomani l’ús d’aquest equipament ja que només es disposa de 54 armariets.

Per tal de fer una previsió sobre la possible demanda i ocupació d’armariets demanem a les famílies interessades que omplim la següent butlleta i l’entreguin a Secretaria. Haver entregat aquesta butlleta no suposa la reserva de l’armariet. 

Ens posarem en contacte amb vosaltres de seguida que l’adjudicació de l’armariet sigui possible.

Atentament,

La Junta