L’Espai Jove Can Muscons, programa un seguit d’activitats per al pròxim trimestre

  • Les propostes per aquest trimestre són: TikTok els dilluns; Teatre pels dimarts; Ping-pong per a les tardes de dimecres i Let’s Play, amb jocs de taula i de rol, per als divendres.
  • Totes les activitats són gratuïtes, però és necessari fer la inscripció bé per WhatsApp al 697 40 41 16, per correu electrònic a espaijove@vilanovadelcami.cat o a les xarxes socials @canmuscons.

Després d’un inici de setembre marcat pel període de sol·licitud de les diferents convocatòries de beques per a estudis, l’Espai Jove Can Muscons llança una nova proposta d’activitats gratuïtes pels i les joves.

L’equipament, que obre de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h i de 16:00 a 19:00 h, esdevé punt de trobada perquè els i les joves del municipi puguin passar la tarda amb els seus amics, fer ús de les sales o elements de joc o participar en les activitats programades.

Entre aquestes activitats poden gaudir cada dilluns, de 17:30 a 18:30 h, dels tallers de TikTok, un dels seus passatemps preferits i més moderns. Podran participar dels reptes setmanals de forma diversa i en grup, i alhora reflexionar sobre els diferents continguts que trobem en aquesta xarxa social.

Per als dimarts es proposa fer Teatre, una activitat per a perdre la por escènica. Cada setmana es posaran en la pell d’un personatge diferent acompanyats per Gemma Bonache, dinamitzadora juvenil formada en la matèria, que els guiarà pels diferents moments del procés creatiu.

Les tardes del dimecres tornem a arrencar les partides de Ping-pong, una activitat amb molta demanda entre el jovent, que posa a prova la seva habilitat i rapidesa.

I els divendres de 16:00 a 19:00 h, acabaran la setmana amb una nova activitat Let’s Play, que s’organitza amb la col·laboració de l’associació El Pati. Els i les joves podran descobrir diferents jocs de taula i jocs de rol de la mà d’una entitat que té més de 25 anys d’experiència en aquest sector i que acumula més de 400 jocs.

Com ja és habitual, el jovent pot sol·licitar assessories individuals amb la voluntat d’acompanyar-los en diferents àmbits de la seva vida. Les principals demandes d’aquestes assessories són acadèmiques i laborals, tot i que també s’atenen consultes sobre aspectes de mobilitat internacional o habitatge.

A banda d’aquestes propostes formatives i de lleure, l’Espai Jove Can Muscons està preparant noves propostes i activitats per commemorar dies internacionals com el 25N o celebracions festives de l’últim trimestre de l’any. Totes les activitats són gratuïtes, però és necessària inscripció prèvia que es pot fer per WhatsApp al 697404116, per correu electrònic espaijove@vilanovadelcami.cat o a les xarxes socials @canmuscons