Teatre en anglès

El passat divendres 28 de Febrer, els alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO  van anar a Can Papasseit a veure una obra de Teatre en anglès titulada “Serendipity”.  A partir d’una situació quotidiana de dos alumnes a l’escola ens hem traslladat a altres segles. Allà hem reviscut descobriments tant científics com artistics, passant per Galileo i Michaelangelo, o la edat romana amb Julius Caesar. Alguns alumnes han debutat a l’escenari representant aquests fets, demostrant les seves habilitats artístiques i gaudint de l’anglès britànic dels actors principals.

Els alumnes de 4rt d’ESO i de Batxillerat han pogut gaudir de l’obra “Best of all possible worlds” on han pogut veure què passaria en un futur proper si la política governés tots els aspectes de la societat amb impunitat absoluta. Una sàtira basada en els clàssics 1984 i Brave New World que mostra el concepte de la distopia i les seves conseqüències.