ASSEMBLEA GENERAL DE L’AMPA 2018/2019

Com cada any la Junta de l’AMPA convoca totes les famílies a l’Assemblea General on repasarà totes les accions que s’han portat a terme durant el curs 2018/2019.

Recordar que l’AMPA treballa activament amb el Projecte Educatiu del nostre centre desenvolupant funcions molt importants que repercuteixen sobre tots els alumnes del centre.

Entre altres funcions recordar que subvencionen un bon nombre de les activitats curriculars que realitzen els vostres fills/es, s’encarreguen de l’esmorzar de nadal o treballen perquè la festa de graduació de 4tESO i 2n BTX sigui cada any un èxit.

La Direcció del centre serà present en aquesta assemblea i farà un repàs general del curs 2018/2019, de les línies estratègiques del centre i dels reptes més immediats com és la definició del Projecte de Convivència o la participació dels projectes ERASMUS+.

Així doncs, esperem que pugueu assistir a l’assemblea general de la que us adjuntem la convocatòria oficial. La reunió tindrà lloc a la Sala d’Actes de l’Institut Pla de les Moreres el dimarts 21 de gener a les 19h.

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL 2018/2019