Llibres 2018-2019

Els llibres de text i lectura dels diferents nivells pel curs 2018-19 els teniu en els documents adjunts. 

Les famílies que actualment teniu fills/es cursant l’ESO us recomanem fer l’adquisició de llibres un cop tingueu les NOTES FINALS CONTÍNUES, que es faran arribar a través dels vostres fills/es el dimecres 27 de juny. Els alumnes que tinguin alguna matèria pendent en aquesta Avaluació Final Contínua hauran de presentar-se a la convocatòria de recuperacions extraordinàries de setembre del qual hi haurà un calendari específic i que anirà conjuntament amb les notes finals de juny.
 
És molt important que les famílies tingueu en compte que no tots els alumnes necessitaran els mateixos materials i llibres de text malgrat cursin el mateix nivell educatiu. Per aquest motiu és molt important que estigueu atents a les informacions que us transmeten els equips de tutors/es. En cas de dubte heu de consultar amb el centre.
 
Presteu també especial atenció al fet que a 4tESO i a Batxillerat hi han matèries de modalitat i que per tant no tots els alumnes han de comprar els mateixos llibres de text.
 
Així doncs, les famílies teniu els següents canals per tal d’adquirir els llibres de text:
  • Comprar els llibres en qualsevol punt de venda
  • Comprar els llibres en ABACUS. En aquest cas les famílies que heu abonat la quota de l’AMPAse us aplicaran les condicions que s’informen des de l’apartat web de l’AMPA.
  • Adquirir els llibres a través de l’empresa IDDINK. En aquest cas es tracta d’un sistema de reutilització de llibres (EcoBooks) que us permetrà aconseguir uns estalvis considerables respecte el preu de compra. També teniu tota la informació en l’apartat informatiu web de l’AMPA.
En relació a la llista del material escolar recomanat per 1rESO, NO CAL COMPRAR-LO NOU si ja disposeu d’aquest material. Es pot aprofitar el material que ja heu vingut fent servir a primària.