Llibres de text, lectura i materials 2020/2021

Al final d’aquesta pàgina trobaran els llistats de llibres de text, lectures obligatòries i, si s’escau, de materials recomanats pel proper curs 2020/2021.

La greu crisi sanitària, l’obligat confinament de tota la població i la suspensió de les classes presencials ens ha fet prendre la decisió de continuar un curs més amb els mateixos llibres de text que el curs anterior malgrat que el període de permanència ja ha caducat. El llibres de lectura obligatòria s’han actualitzat i s’han de tenir en propietat per garantir les mesures sanitàries.

És molt important que les famílies tingueu en compte que no tots els alumnes necessitaran els mateixos materials i llibres de text malgrat cursin el mateix nivell educatiu o que fins i tot vagin amb el mateix grup aula. Per aquest motiu és molt important que estigueu atents a les informacions que us puguin transmetre els equips docents a través del butlletí corresponent a l’AVALUACIÓ FINAL EXTRAORDINÀRIA.

Presteu també especial atenció al fet que, a més a més, a 4tESO i a Batxillerat hi han matèries de modalitat i que per tant no tots els alumnes han de comprar els mateixos llibres de text

Les famílies dels alumnes que començaran 1rESO caldrà que contactin amb la Secretaria de l’Instiut Pla de les Moreres a partir del 10 de juliol de 2020.  Serà a partir d’aleshores que ja disposarem de tota la informació, que ens hauran transmès els equips docents de les escoles, per informar-los de quins llibres hauran d’adquirir.

Així doncs, les famílies teniu els següents canals per tal d’adquirir els llibres de text:

  • Comprar els llibres en qualsevol punt de venda a preu de mercat.
  • Comprar els llibres a la Cooperativa ABACUS i pel fet de ser socis de l’AMPA gaudireu de descomptes (20% en llibres de text d’ESO, 5% de descompte en llibres de BATX i 5% en llibres de lectura)
  • Adquirir els llibres a través de l’empresa IDDINK. En aquest cas es tracta d’un sistema de reutilització de llibres (EcoBooks) que us permetrà aconseguir uns estalvis considerables respecte el preu de compra. Teniu tota la informació en l’apartat web Institut/AMPA/IDDINK.

En relació a la llista del material escolar recomanat, NO CAL COMPRAR-LO NOU si ja disposeu d’aquest material. Es pot aprofitar el material que ja heu vingut fent els cursos anteriors.