Llibres de text i materials

Les famílies que actualment teniu fills/es cursant l’ESO ja podreu adquirir els llibres i els materials a partir de juliol un cop siguin aprovades i públiques els llistats de llibres de text i lectura atès que enguany ja no hi hauran proves extraordinàries al setembre.

És molt important que les famílies tingueu en compte que no tots els alumnes necessitaran els mateixos materials i llibres de text malgrat cursin el mateix nivell educatiu o que fins i tot vagin amb el mateix grup aula. Per aquest motiu és molt important que estigueu atents a les informacions que us puguin transmetre els equips docents a través del butlletí de l’AVALUACIÓ FINAL EXTRAORDINÀRIA.

Presteu també especial atenció al fet que, a més a més, a 4tESO i a Batxillerat hi han matèries de modalitat i que per tant no tots els alumnes han de comprar els mateixos llibres de text

Les famílies dels alumnes que començaran 1rESO caldrà que contactin amb la Secretaria de l’Instiut Pla de les Moreres a partir del 8 de juliol de 2019.  Serà a partir d’aleshores que ja disposarem de tota la informació, que ens hauran transmès els equips docents de les escoles, per informar-los de quins llibres hauran d’adquirir.

Així doncs, les famílies teniu els següents canals per tal d’adquirir els llibres de text:

  • Comprar els llibres en qualsevol punt de venda
  • Comprar els llibres en ABACUS. En aquest cas les famílies que heu abonat la quota de l’AMPA se us aplicaran les condicions que s’informen des de l’apartat web de l’AMPA.
  • Adquirir els llibres a través de l’empresa IDDINK. En aquest cas es tracta d’un sistema de reutilització de llibres (EcoBooks) que us permetrà aconseguir uns estalvis considerables respecte el preu de compra. També teniu tota la informació en l’apartat informatiu web de l’AMPA.

En relació a la llista del material escolar recomanat per 1rESO, NO CAL COMPRAR-LO NOU si ja disposeu d’aquest material. Es pot aprofitar el material que ja heu vingut fent servir a primària.

OBSERVACIONS

El material de Ciències Experimentals de 1rESO, 2nESO i 3rESO NOMÉS està disponible a través de l’empresa IDDINK. En cas que alguna família no adquireixi els llibres i d’altres materials a través d’aquesta empresa els podrà adquirir a partir de setembre a travès de l’AMPA.

Els cost d’aquest material és de 16€ per a 1rESO i 2nESO i de 22€ per 3rESO. Tant si s’adquireixen a través d’IDDINK com de l’AMPA aquest material són en propietat.

Les famílies que decidiu adquirir aquest material de Ciències Experimentals a través de l’AMPA caldrà que feu l’ingrés per l’import indicat al compte de l’AMPA ES7021000373150200074054 indicant el nom i cognoms del vostre fill/a i el nivell educatiu corresponent.