Handbol al Palau Blaugrana

Després d’assistir al Palau Blaugrana per veure el FC Barcelona de la secció de futbol sala, ara des de l’Associació Esport-Escola se’ns proposa tornar al Palau a veure el partit d’handbol que enfrontarà el FC Barcelona i el Kiel alemany, corresponent a la màxima competició continental en la seva fase de grups.

Aquest partit es disputarà el proper 30 de novembre de 2022 a les 20:45h i la sortida des de l’institut està prevista a les 18:15h. De seguida que finalitzi el partit, l’expedició retornarà cap a Vilanova.

Aquesta activitat ÉS EXCLUSIVA per l’alumnat de 1rESO i 2nESO.

Per participar cal fer inscripció a través del següent enllaç abans del 15 de novembre:

FORMULARI INSCRIPCIÓ

PER ACCEDIR I EMPLENAR EL FORMULARI CAL QUE ABANS TINGUIN OBERT EL COMPTE CORPORATIU (@institutpladelesmoreres.cat) DE L’ALUMNE/A. UN COP OBERT EL COMPTE JA ES PODRÀ ACCEDIR A L’ENLLAÇ I EMPLENAR LA INSCRIPCIÓ.

El preu del desplaçament i l’entrada és de 12€, que caldrà abonar directament als tutors/es, un cop la inscripció quedi validada.

Emplenar la inscripció NO GARANTEIX EN CAP CAS LA PARTICIPACIÓ. L’admissió serà per ordre d’inscripció i que l’alumne compleixi tots els requisits per assistir-hi segons les NOFC de centre un cop ho hagin validat el responsable de l’Associació Esport-Escola amb els coordinadors/es i tutors/es..