L'”Alegria que passa” al Teatre Poliorama

El dimecres 15 de març l’alumnat de 1r i 2n de batxillerat, que cursa les optatives de modalitat humanístic, ha gaudit de la nova adaptació de l’obra teatral de Santiago Rusiñol.

La companyia Dagoll Dagom s’acomiada dels escenaris amb aquesta creació musical dirigida per Marc Rosich. Una funció que incorpora música dirigida per Andreu Gallén – que barreja estils, des de la música electrònica a l’acústica – i coreografies d’Ariana Peya.

L’alegria que passa de Santiago Rusiñol va ser estrenada al Teatre Romea l’any 1898 i fou un referent per a moltes companyies del territori, esdevenint un dels espectacles més representats de l’època.

L’alumnat ha pogut gaudir d’aquesta composició i valorar els elements de l’obra de Rusiñol treballats a l’aula i els que, a més a més, han afegit en aquesta nova interpretació.