Concurs ICIP de Hip-hop per la pau

Menció especial pel video presentat per l’Institut Pla de les Moreres

El jurat de la setena edició del Concurs ICIP de Hip-hop per la Pau, corresponent al curs 2022-2023, ha fet públic el veredicte del certamen, que té com a objectiu fomentar la creativitat i donar visibilitat al compromís del joves en l’àmbit de la pau. 

En aquesta ocasió les obres premiades aborden temàtiques com les fronteres -tant físiques com mentals-, el racisme, les desigualtats socials o les guerres.

El nostre centre ha participat de la modalitat 1 adreçada a alumnat d’ESO, Batxillerat i formació professional iel jurat ha volgut destacar la qualitat de la producció, especialment per la posada en escena i la incorporació d’elements coreogràfics.

El Concurs ICIP de Hip-hop per la Pau té per objectiu donar visibilitat al compromís i la creativitat dels i les joves en l’àmbit de la cultura de pau. El certamen té el suport del Departament d’Educació, l’Agència Catalana de la Joventut i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.