Viatge a PRAGA (dies 4 i 5)

4t dia de viatge

La quarta jornada a Praga va començar pujant fins a la torre Petrin i visitant el castell. Des d’allà vam poder gaudir d’unes impressionants vistes de la ciutat.
Després de dinar vam visitar el Barri de Malastrana i dels seus carrers empedrats, on vam visitar els Pixaners de Kafka, obra de l’artista txec David Cerny, una platja amb vistes al Pont de Carles on se’ns van acostar uns simpàtics animals, i les figures dels bebés gegants.

Últim dia

L’últim dia a Praga vam visitar l’Església de Sant Cirili i Metodi i la seva cripta, on es troba el Memorial als paracaigudistes, on vam conèixer l’història de set paracaigudistes durant la Segona Guerra Mundial i el seu desafortunat desenllaç.
La resta del matí vam aprofitar per acomiadar-nos d’una ciutat que ens ha encantat. Sens dubte, un viatge que no oblidarem.