Joves per la medicina

Us presentem a la Diana Iurán i Iraida Fontalba dues alumnes de segon de Batxillerat de l’Institut Pla de les Moreres de Vilanova del Camí, i han estat seleccionades per participar en el programa Joves per la Medicina, organitzat per la Fundació la Pedrera.


Joves per la Medicina és un curs orientat a estudiants de 1r i 2n de Batxillerat interessats en carreres universitàries relacionades amb la salut i la medicina l‘objectiu del qual és conèixer de ben a prop com es treballa en un hospital des de l’assistència fins a la recerca.

El programa consta de 18 sessions teòriques i pràctiques al llarg d’un curs acadèmic i realitzades en els diferents hospitals de Barcelona: Hospital Vall d’Hebrón, Hospital Germans Trias i Pujol, Hospital del Mar, Hospital Clínic, Hospital de Sant Pau i Hospital de Bellvitge on es tracten els diferents serveis i especialitats que s’engloben dins d’un hospital.

Cada dissabte es tracta una especialitat diferent en l’àmbit de la medicina, com per exemple: neurologia, cirurgia, oncologia, unitat de cremats, pediatria…


És una molt bona oportunitat pels estudiants interessats en les ciències de la salut, ja que en tractar diferents sectors i poder consultar els dubtes directament als professionals sanitaris, metges i metgesses corresponents, ajudarà i molt a prendre una decisió sobre el possible futur acadèmic.