Concurs Literari “Roca Plana”

Gala Barnés guanyadora de la desena edició

L’alumna de 1r de batxillerat del nostre centre, Gala Barnés, guanya la desena edició del Concurs Literari “Roca Plana” de Roda de Berà 2022 (en la categoria juvenil), organitzat per la regidoria de Cultura a través de la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca, i amb la col.laboració de l’Arxiu Municipal. Aquest concurs literari s’ha consolidat i ha assolit una participació amb autors i autores de molts indrets de Catalunya.
Abans de l’entrega de premis, es va projectar “Elsa”, un curmetratge dirigit per Albert Carbó que parla de la diversitat, de tolerància i de la possibilitat de decidir qui volem ser.
Recordem que enguany es tractava sobre el tema de la diversitat i la Gala guanyà amb un excel.lent relat titulat “Crida!”. S’endugué un premi de 150 euros i un llibre.

Des d’aquí la volemfelicitar i esperem que aquest premi li serveixi d’estímul per continuar escrivint i alhora perquèl’alumnat del nostre institut s’animi en la creació literària.
Us convidem a llegir la narració completa d’aquest text que ha fet guanyadora la Gala barnés des del el bloc “L’escriptura silenciosa”: http://dgarrid2.blogspot.com