Ruta literària Don Quixot i Barcelona

El passat 16 de novembre l’alumnat de Literatura Espanyola de 2n de Batxillerat va gaudir de la ruta literària “Don Quijote y Barcelona” de la ma de Cultura Itinerant. Un passeig per la Barcelona del segle XVII que ens va portar a conèixer les últimes aventures de Don Quixot i Sancho Panza. 

Vam iniciar el recorregut a l’Hospital de la Santa Creu per descobrir la Barcelona que van visitar els protagonistes i saber els motius, cervantins i quixotescos, que els van portar a la ciutat condal. Les nostres passes i els textos del llibre ens van portar pel Carrer Perot lo Lladre, Impremta Cormellas, Palau del Virrei i el Born fins arribar a la Casa Cervantes.

Sense cap dubte, ha estat una sortida molt profitosa que ens ha permès conèixer més sobre la Barcelona del segle XVII i l’obra de Cervantes.