Erasmus+ a Istambul: Crònica 2

El passat dimecres 11 de maig, tal com estava previst en la planificació de l’equip turc, el nostre alumnat, conjuntament amb els alumnes de les altres delegacions (Suècia, Croàcia, Polònia i Turquia) van gaudir d’una visita guiada a la mesquita de Santa Sofia, al museu arqueològic i al Palau de Topkapi.
A la tarda, després de dinar, van viure l’experiència d’anar en creuer pel Bòsfor fins a les portes del Mar Negre. Van poder gaudir d’un sopar tradicional a bord del creuer. Al llarg de les 4 hores de trajecte, tots els alumnes van mostrar molt interès i ganes de conèixer-se entre ells cantant i ballant cançons que ells mateixos anàven seleccionant.
L’endemà, dijous, a primera hora del matí i fins a l’hora de dinar, els alumnes van realitzar una sèrie de tallers guiats pels docents i professionals del centre que ens ha acollit. Han fet sabó, tallers artístics, activitats de Parkour, tallers de cuina, etcètera.
Després de dinar al centre, tot l’alumnat va poder visionar una pel·lícula en un cinema a prop de l’escola.
Al vespre, va tenir lloc l’acte de comiat d’aquesta tercera trobada del projecte “Stay healthy and connected to the offline world”. Nosaltres vam agraïr l’extraordinària hospitalitat de l’equip turc oferint-los una mostra de dolços típics de la nostra terra, així com un llibre il·lustrat de la història del nostre municipi.