Recollida de 500 kg de brossa

L’institut Pla de les Moreres, el passat divendres 6 de maig, va participar al projecte Europeu “Let’s Clean Up 2022″.  L’alumnat de 1r. d’ESO va recollir la sorprenent quantitat de 500 Kg de brossa pel Parc Fluvial i els seus voltants.

Els voluntaris energètics dels cursos de 2n, 3r i 4t d’ESO van ajudar a organitzar, i classificar els residus en diferents fraccions, que més tard va recollit l’Ajuntament de Vilanova del Camí. Entre les deixalles cridava l’atenció la quantitat desmesurada de tovalloletes que hi ha a la llera del riu, els objectes voluminosos de rebuig que hi havia al bosc i els envasos de plàstic i llaunes. Els alumnes van retirar de l’espai natural tot allò que van veure que no hi havia de ser.

Esperem continuar aquesta activitat en els pròxims anys i que ens faci a tots més conscients.