Erasmus+KA2 a Istanbul

El passat diumenge 8 de maig una delegació amb 9 alumnes i 2 professors es van desplaçar a la ciutat d’Istanbul (Turquia) per continuar treballant en el projecte “Stay healthy and connected to the offline world”, un treball que forma part del programa Erasmus+KA2, que es va iniciar al 2019 i que la covid ha mantingut aturat durant més de 2 anys.

Abans de la recepció oficial de totes les delegacions prevista pel vespre de dilluns amb la realització d’un sopar conjunt, el nostre alumnat va poder aprofitar tot el dia per deixar-se perdre pels carrerons que conformen el barri de Sultanahmet. Van comprovar de primera mà l’extraordinària activitat comercial i el bullici permanent que s’allotja a l’interior d’aquests infinits i laberíntics carrerons (per exemple als voltants del Gran Basar), les olors que es detecten pels carrers (especialment pels voltants del Bassar de les Espècies) i el caòtic trànsit que col·lapsa permanentment una ciutat d’uns 20 milions d’habitants.

Dimarts de bon matí ja s’han iniciat les activitats previstes al centre escolar. Després d’una recepció amb balls tradicionals turcs s’han iniciat els TedTalks per explicar cada centre quines activitats realitza quan no es troba davant d’una pantalla. Seguidament han realitzat un taller de percussió musical amb docent del centre i després de dinar han marxat a fer activitats aquàtiques en una piscina.

Com és tradicional, a les 19h han sopat i seguidament han fet l’activitat prevista de karaoke, on cada delegació interpretava temes en la seva llengua d’origen i en llengua anglesa. Tal i com està previst, a les 22h es dona per finalitzada l’activitat.