Il·lustrem un conte

Us mostrem els projectes artístics finals dels alumnes de 2n de la ESO que han fet a «Il·lustrem un conte», durant el primer trimestre. Es tracta d’una optativa transversal impartida des dels departaments de Visual i Plàstica i de Llengua Catalana i Literatura, l’objectiu de la qual és elaborar un conte il·lustrat. L’alumnat, en grups cooperatius, ha creat diverses històries i les ha il·lustrat amb diferents tècniques. La metodologia d’aprenentatge ha estat dinàmica, col·laborativa i creativa. S’han combinat els continguts teòrics amb la lectura de textos, el visionat d’animacions de vídeo, la realització d’exercicis d’escriptura i d’il·lustració, i la discussió d’aquests elements a classe. Els treballs resultants són «Aventura al volcà», «El rellotge del temps», «El bosc encantat» i «El Martí i la lluna».

Aventura al volcà

El rellotge del temps

El bosc encantat

El Martí i la lluna