PORTES OBERTES 2021

Tal i com és habitual com actuació prèvia a les preinscripcions als estudis obligatoris, els centres educatius portem a terme les Jornades de Portes Obertes. Aquest curs per tant, els centres educatius organitzarem aquestes jornades seguint les indicacions que hem rebut des del Departament d’Educació i amb les restriccions que ens imposa el COVID.

Els informem doncs que aquesta Jornada de Portes Obertes tindrà lloc els dimarts 16 de febrer, 2 i 9 de març entre les 15:30 i les 16:30 o bé entre les 17:00h i les 18:00h.

Per poder assistir-hi cal que, amb la suficient antel·lació, contactin telefònicament amb la Secretaria del centre (93 804 19 50) entre les 8:00h i les 14:00h per reservar el seu accés ja que sense aquesta cita prèvia NO PODRÀ ACCEDIR al centre.

Només podrà accedir al centre el progenitor responsable que hagi fet la reserva de cita prèvia i caldrà que porti mascareta. No podrà venir acompanyat per cap altra més persona.

En aquesta trobada els explicarem, amb la màxima proximitat i exactitud possible, el Projecte Educatiu que el nostre centre porta a terme durant l’etapa d’ESO, etapa que els seus fills/es iniciaran el proper curs escolar. També els explicarem el nou funcionament de centre com a conseqüència de les restriccions que el COVID ha imposat als centres educatius.

Finalment recordar-los que aquestes Jornades de Portes Obertes van adreçades EXCLUSÍVAMENT a les famílies en què el seu fill/a inicia 1rESO o bé qualsevol altre curs si s’incorpora procedent d’altre municipi.

Esperem comptar amb la seva participació i esperem que puguin reservar la seva plaça tan aviat com els sigui possible.