VilaEduca

El pròxim divendres 15 de novembre es celebra VilaEducala Festa de l’Educació de Vilanova del Camí, un esdeveniment que convida els escolars del municipi i les seves famílies, els docents i les autoritats a compartir espai i experiències sobre el món de l’educació


La plaça de Can Papasseit acollirà, de 17:00 a 18:00 h, els tallers dedicats a la quitxalla, tenint en compte la seva edat. Els més petits participaran en el Lab-06, l’alumnat de 3 a 12 gaudiran dels tallers de LEGO mentre que els més grans podran experimentar en els tallers de robòtica.

Després s’oferirà una masterclass amb la col·laboració de l’acadèmia Auntempo que posarà ritme i coreografia a la jornada i convidarà grans i petits a moure el cos.

A partir de les 19:00 h, els actes de VilaEduca, es traslladaran a la sala polivalent de Can Papasseit, on tindrà lloc una ponència a càrrec de Salvador Cardús, sociòleg, periodista i escriptor.

Cardús parlarà de “Fer de pares en temps d’incertesa”. “Una incertesa pròpia de la condició humana, que hem estat ignorat i que, com a pares i mares ens ha fet despreocupats. Cal que els pares i l’escola assenyalin criteris d’orientació, que ens ensenyin a fer anar la brúixola… i prendre consciència del què és realment necessari i del què és superflu”

explica el Sr. Cardús

Aquest acte està obert a les famílies.

La conferència del Dr. Salvador Cardús introduirà l’acte de reconeixement de l’Ajuntament de Vilanova del Camí a la comunitat educativa. 

“Un espai per reconèixer i agrair la tasca que es fa des dels centres educatius del municipi i posar-los en valor”

 explica la regidora d’Educació, Eva Vadillo

L’acte s’acabarà amb un refrigeri per als assistents.

Font: https://www.vilanovainformacio.cat/la-festa-de-leducacio-vilaeduca-convida-salvador-cardus-a-parlar-de-leducacio-en-temps-dincertesa/