Premi emprenedoria

Promoció Econòmica aposta pel foment de la cultura emprenedora a l’Institut Pla de les Moreres amb el premi Emprenedoria

Premi emprenedoria 2019 (2)

Durant aquest curs 2018-2019, Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí i l’Institut Pla de les Moreres, han organitzat diferents sessions de sensibilització a l’emprenedoria amb l’alumnat de 4t d’ESO, el de 1r de batxillerat i amb el de 2n de batxillerat de l’assignatura d’Economia i Empresa 


Amb aquestes sessions es vol conscienciar l’alumnat de la possibilitat de crear un negoci propi donant-los eines per poder fer un bon estudi de la idea empresarial.

S’han tractat temes com la generació d’idees, la cultura emprenedora i, amb l’alumnat de 2n de batxillerat de l’assignatura d’Economia i Empresa, han fet sessions sobre anàlisi DAFO, pla de màrqueting, pla d’operacions, pla financer, estudi de mercat i innovació empresarial.

Finalment, aquests alumnes de 2n de batxillerat han creat la seva empresa,  elaborant un pla d’empresa. Fina Castells, responsable de l’assignatura, Juanjo Pérez, formador de l’empresa DEL Consultors, responsable de fer les sessions, i Marta Magre, tècnica de Promoció Econòmica, han avaluat aquests plans d’empresa i s’ha atorgat un premi al pla més ben elaborat, més sòlid i coherent. El premi Emprenedoria aquest any ha estat per a Carla Martínez que va proposar la creació d’una empresa que organitza viatges amb destinació sorpresa.

GRADUACIO 2N BATXILLERAT 2019 (17)

Aquest projecte forma part de les actuacions que es fan dins la Xarxa d’Entitats de Catalunya Emprèn, xarxa de la qual l’Ajuntament de Vilanova del Camí en forma part. També està subvencionat per la Diputació de Barcelona.

Font de la notíacia: https://www.vilanovainformacio.cat/promocio-economica-aposta-pel-foment-de-la-cultura-emprenedora-a-linstitut-pla-de-les-moreres-amb-el-premi-emprenedoria/